Ιατρικά video

 • Διαδερμική θεραπεία για καρκίνο του μαστού με μετάσταση στο ήπαρ

  Ο Επεμβατικός Ακτινολόγος – Επεμβατικός Ογκολόγος Δρ. Ιωάννης Δέδες μιλά για τη νέα ενδαρτηριακή θεραπεία που εφαρμόζει με πολύ καλά αποτελέσματα σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού ανθεκτικό στη χημειοθεραπεία που […]

 • Παράπλευρες απώλειες θεραπειών στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας

  Η εισήγηση του Επεμβατικού Ακτινολόγου – Επεμβατικού Ογκολόγου Δρ. Ιωάννη Δέδε στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας, με θέμα «Παράπλευρες Απώλειες»…

 • Οι εξελίξεις στην Επεμβατική Ογκολογία για τον καρκίνο του ήπατος

  Για τα νεότερα δεδομένα που παρουσιάστηκαν στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επεμβατικής Ογκολογίας στη Βιέννη ( 2018) και στο οποίο συμμετείχε ως εισηγητής, μιλά ο ο Δρ. Ιωάννης Δέδες, επεμβατικός ακτινολόγος – επεμβατικός ογκολόγος. Παρουσιάζει στην εκπομπή “Πάνω απ’ όλα η υγεία μου” στο ATLAS TV με την Ελένη Σωτηριάδου τις εξελίξεις για τον καρκίνο του ήπατος […]

 • Ενδαρτηριακή αντιμετώπιση ηπατικών μεταστάσεων καρκίνου παχέος εντέρου

  Ομιλία του Δρ. Ιωάννη Δέδε στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας (2018) με θέμα «Η ενδαγγειακή περιοχική αντιμετώπιση των ηπατικών μεταστάσεων από καρκίνο του παχέος εντέρου – Παρουσίαση ενδεικτικών περιστατικών πριν και μετά τις θεραπείες στο Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

 • Η παρουσίαση στο workshop για το χολαγγειοκαρκίνωμα στο CIRSE 2017 (ΕΝ)

  Ολόκληρη η παρουσίαση του Επεμβατικού Ακτινολόγου – Επεμβατικού Ογκολόγου Δρ. Ιωάννη Δέδε   στο workshop για το χολαγγειοκαρκίνωμα που παρουσίασε στην ενότητα για την Ογκολογία, κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Επεμβατικής Ακτινολογίας CIRSE 2017 στη Μαδρίτη. Η εισήγηση και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων ιατρών είναι στα αγγλικά…

 • Δρ. Δέδες: Θεραπείες της Επεμβατικής Ογκολογίας στον καρκίνο νεφρών

  Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Ογκολογίας WCIO 2017 που πραγματοποιείται στη Βοστώνη (USA), συμμετέχει για 7η συνεχή χρονιά ως εισηγητής, ο Επεμβατικός Ακτινολόγος Δρ. Ιωάννης Δέδες, παρουσιάζοντας το επιστημονικό έργο του Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού. Φέτος, η παρουσίαση στο πιο σπουδαίο επιστημονικό συνέδριο για μιά ειδικότητα που θεωρείται πλέον ο τέταρτος πυλώνας της Ογκολογίας, […]

 • Διεθνές συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας

  Εισήγηση Δρ. Ι. Δέδε στο διεθνές συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας, με τίτλο «Athens Medical Leadership and Innovation Conference (AMLI)» που οργάνωσε ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, με εισηγήσεις ιατρών που εφαρμόζουν καινοτόμες θεραπείες στα νοσοκομεία του Ομίλου, σε Αθήνα και  Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με αφορμή τη συμπλήρωση […]

 • 1

  Πως γίνεται ο ραδιοεμβολισμός όγκων ήπατος

  Ο ραδιοεμβολισμός αποτελεί μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία της επεμβατικής ογκολογίας διεθνώς, που εφαρμόζει μόνο Ιατρικό Διαβαλκανικό στη Β. Ελλάδα, ο εξειδικευθείς στους ραδιοεμβολισμούς, επεμβατικός ακτινολόγος – επεμβατικός ογκολόγος, Δρ. Ιωάννης Δέδες για την αντιμετώπιση ανεγχείρητων πρωτοπαθών ή μεταστατικών όγκων του ήπατος.

 • Αντιμετώπιση όγκων πνευμόνων –ήπατος – νεφρών – επινεφριδίων

  Επιστημονική ομιλία του Δρ. Ιωάννη Δέδε με θέμα «Η επεμβατική ακτινολογία στην αντιμετώπιση όγκων πνευμόνων –ήπατος – νεφρών – επινεφριδίων» σε ημερίδα για τον καρκίνο του πνεύμονα που οργάνωσαν  το Πνευμονολογικό – Ογκολογικό και Βρογχοσκοπικό Τμήμα του «Θεαγενείου» και η Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του ΑΠΘ (26.10.2016).

 • Ενδιάμεσο ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα

  Ο ρόλος της επεμβατικής ακτινολογίας στη θεραπεία πρωτοπαθών και δευτεροπαθών όγκων ήπατος. Πώς γίνεται ο χημειοεμβολισμός και ο θερμοκαυτηριασμός. Συνέντευξη Δρ. Ιωάννη Δέδε, υπεύθυνου του Ψηφιακού Αγγειογράφου του Ιατρικού Διαβαλκανικού.

 • Θεραπεία όγκων με θερμοκαυτηριασμό video

  Τι είναι ο θερμοκαυτηριασμός και για ποιες περιπτώσεις όγκων ενδείκνυται η θεραπεία. Αποτελέσματα εφαρμογών. Συνέντευξη του επεμβατικού ακτινολόγου Δρ. Ιωάννη Δέδε, υπεύθυνου Ψηφιακού Αγγειογράφου του Ιατρικού Διαβαλκανικού.

 • Ηπατοκυτταρικός καρκίνος video

  Η αντιμετώπιση του ηπατοκυτταρικού καρκίνου με τη σύγχρονη μέθοδο της επεμβατικής ακτινολογίας. – Εμπειρία του δρ. Ιωάννη Δέδε, υπεύθυνου του Ψηφιακού Αγγειογράφου του Ιατρικού Διαβαλκανικού, από τη διενέργεια άνω των 1.000 περιστατικών.

 • Εφαρμογές της επεμβατικής ακτινολογίας video

  Συνέντευξη Δρ. Ιωάννη Δέδε για τις νέες θεραπείες της επεμβατικής ακτινολογίας με τον χημειοεμβολισμό και εμβολισμό στην αντιμετώπιση ασθενών με καρκίνο και ασθενών με αιμορραγίες πεπτικού.

 • Τι είναι ο χημειοεμβολισμός video

  Ο Δρ. Ι. Δέδες εξηγεί πώς γίνεται ο χημειοεμβολισμός ως εφαρμογή της επεμβατικής ακτινολογίας σε ογκολογικούς ασθενείς. Εμπειρία, αποτελέσματα.

 • Αιμορραγία του πεπτικού video

  Ο εμβολισμός, ως σύγχρονη εφαρμογή της επεμβατικής ακτινολογίας για τη θεραπεία των αιμορραγιών του πεπτικού, χωρίς χειρουργείο. Ο Δρ. Ι. Δέδες εξηγεί πώς διενεργείται.

 • Παροχέτευση και αγγειοπλαστική χολαγγείων video

  Ο Δρ. Ιωάννης Δέδες, Επεμβατικός Ακτινολόγος- Ογκολόγος, Υπεύθυνος Ψηφιακού Αγγειογράφου του Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, εξηγεί τι είναι η παροχέτευση χολαγγείων.