Ιωάννης Δέδες

Ο Επεμβατικός Ακτινολόγος –Επεμβατικός Ογκολόγος, μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Επεμβατικής Ογκολογίας (SIO) και Διευθυντής του Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας και Ψηφιακού Αγγειογράφου, Ιωάννης Δέδες, δέχεται μόνο μετά από ραντεβού, κατά τις εργάσιμες ημέρες, στο Ιατρείο του, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  Επίσης, πραγματοποιεί εξ αποστάσεως, online ιατρική εκτίμηση – Β΄ συμβουλευτική γνώμη.

Σε επαφή με τον Ιατρό

Τηλέφωνα

Κινητό Ιατρού:

Κλινικές θεραπείες

Ο Επεμβατικός Ακτινολόγος – Επεμβατικός Ογκολόγος, είναι μια ιατρική εξειδίκευση η οποία δεν μπορεί να διενεργηθεί σε ιδιωτικό ιατρείο. Για κάθε διαγνωστική και επεμβατική πράξη, απαιτείται σύγχρονος ιατρικός τεχνολογικός εξοπλισμός.

Ο  Δέδες, επέλεξε να συνεργάζεται με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, διότι αποτελεί το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας, διαθέτει Αξονικούς  Τομογράφους, Μαγνητικούς Τομογράφους (και 3 Tesla) και Ψηφιακούς Αγγειογράφους, εξοπλισμό απαραίτητο για να διενεργηθούν από τον ίδιο οι ανάλογες διαγνωστικές και επεμβατικές πράξεις. Επίσης, διαθέτει Ογκολογικό Συμβούλιο, ένα ολοκληρωμένο Ογκολογικό Τμήμα για ολιστική αντιμετώπιση του ασθενούς, άκρως εξειδικευμένους Χειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων. Το Ιατρικό Διαβαλκανικό είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και με τις περισσότερες Ασφαλιστικές Εταιρίες, για διαγνωστικές εξετάσεις και νοσηλεία.

Ωστόσο, λόγω της υψηλής εξειδίκευσης και εμπειρίας του σε συγκεκριμένους τομείς, συνεργάζεται και με πλήθος ιατρών άλλων ειδικοτήτων από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, τους οποίους ενημερώνει ενδελεχώς για την προτεινόμενη θεραπεία, τα αποτελέσματά της και την πορεία των ασθενών τους. 
english
russian

Ιατρείο

Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Ασκληπιού 10, Πυλαία 555 35

Τμήμα: Ακτινολογικό, όροφος -1, γραφεία ιατρών 

Η Κλινική βρίσκεται δίπλα στον σταθμό μετεπιβίβασης Λεωφορείων ΟΑΣΘ – ΙΚΕΑ και δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Επικοινωνία

Ραντεβού με τον Ιατρό