Ευχαριστήρια

Δέδες - Καμπά-new

3 χρόνια μετά τον ενδαρτηριακό χημειοεμβολισμό ελεύθερη μεταστάσεων στο ήπαρ από καρκίνο μαστού

Θερμές ευχαριστίες προς τον Επεμβατικό Ακτινολόγο – Επεμβατικό Ογκολόγο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Δρ. Ιωάννη Δέδε, από την ασθενή με καρκίνο μαστού, Βαρβάρα Καμπά. Η ασθενής με μεταστατικό καρκίνο του μαστού στο ήπαρ, ανθεκτικού στη χημειοθεραπεία, αντιμετωπίστηκε τον Ιούνιο του 2017 με τη μέθοδο του ενδαρτηριακού χημειοεμβολισμού ήπατος. Έκτοτε, παραμένει ελεύθερη ηπατικής νόσου. Συνεχίζονται κανονικά οι απεικονιστικοί έλεγχοι.
• Στη φωτογραφία, η θερμή χειραψία της Β. Καμπά, με τον Δρ. Ι. Δέδε, κατά την πρόσφατη (Ιούνιος 2020) επίσκεψη απεικονιστικού επανελέγχου.

Β. ΚαμπάΕλεύθερη μεταστάσεων από τον μαστό στο ήπαρ, 3 χρόνια μετά τον ενδαρτηριακό χημειοεμβολισμό

euxaristhrio-mhnyma-new-1

Υπάρχει θεραπεία στη στένωση των χολαγγείων με την τοποθέτηση stent και την αποφυγή της αναπόφευκτης κατάληξης. Αποτελεί καθήκον των δημόσιων νοσηλευτηρίων όταν δεν μπορούν να την εφαρμόσουν, να ενημερώνουν τον ενδιαφερόμενο για τη δυνατότητά τους να προσφύγουν εφόσον το επιθυμούν, στον ιδιωτικό τομέα για τη συγκεκριμένη επεμβατική πράξη.
Το παραπάνω μήνυμα το οποίο απορρέει εύγλωττα και από το ευχαριστήριο συνοδού ασθενούς του Δρ. Ιωάννη Δέδε, απέστειλε ο Επεμβατικός Ακτινολόγος – Επεμβατικός Ογκολόγος στους συναδέλφους του, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με θέμα «στένωση χολαγγείων». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο 21ο Πανελλήνιο Ακτινολογικό Συνέδριο στις 7- 9 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, με ευθύνη της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας.

Τ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(Αντιμετώπιση στένωσης χολαγγείων με stent – Ευχαριστήριο και μήνυμα του ιατρού σε Συνέδριο, 27 Νοεμβρίου 2018)

Αγαπητέ Κύριε Δέδε,
Η οικογένεια του Ευστάθιου Εξ…. σας ευχαριστεί θερμά, επειδή συμβάλατε σημαντικά, την τελευταία πενταετία, στη διασφάλιση της ποιότητας ζωής του προσφιλούς μας συζύγου, πατέρα και παππού, ο οποίος απεβίωσε.
Παρ΄ όλες τις ιατρικές δυσκολίες που είχατε να αντιμετωπίσετε παλεύοντας με την επάρατη νόσο, πετύχατε με την άρτια επιστημονική σας κατάρτιση, την ανθρώπινη επικοινωνία και το σεβασμό στην αξιοπρέπεια του ασθενή, να επιμηκύνετε τη διάρκειας ζωής του χαρίζοντάς του μία ποιότητα, που δύσκολα διασφαλίζεται σε ασθενείς με τη συγκεκριμένη νόσο.
Γι΄αυτό σας ευχόμαστε να συνεχίσετε τη λαμπρή σας πορεία βοηθώντας τους συνανθρώπους μας, διότι ο τρόπος με τον οποίο ασκείτε το επάγγελμά σας, το μετατρέπει σε λειτούργημα βάσει της αντίληψης ότι η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό.
Σας ευχαριστούμε θερμά,
Η οικογένεια Ευσταθίου Εξ……

Οικογένεια Ευσταθίου. Εξ... (Επιστολή, 21 Αυγούστου 2013)

«Θέλω και δημόσια να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τις προσπάθειες και φροντίδες που κατέβαλαν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στο Ογκολογικό Τμήμα, όπως και στο Ακτινοδιαγνωστικό, για τη σωτηρία της γυναίκας μου Ζαχαρούλας Μυρσίνη. Τους ευχαριστώ όλους, γιατρούς νοσηλευτές, βοηθητικό προσωπικό.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ… τους γιατρούς Ιωάννη Δέδε, ακτινολόγο – επεμβατολόγο ( ο άγγελος της γυναίκας μου) καθώς και ΟΛΟΥΣ όσοι μας βοήθησαν στην περιπέτειά μας.
Ήταν πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Νίκος Μ……

Νίκος Μ..... (Εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 3/6/2012)

«Προς τη Διοίκηση του Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Κύριοι,
Ονομάζομαι Σ….. Κωνσταντίνα και είμαι κάτοικος Αθηνών. Ο σύζυγός μου, Σ…. Σπύρος, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο σας από 19-4-2002 έως 27-5 για αποφρακτικό ίκτερο και με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στη θεραπεία του… Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Ιωάννη Δέδε, γιατρό ακτινολόγο, ο οποίος από την Τρίτη 21- 4 -2002, όταν ο σύζυγός μου υπεβλήθη σε επέμβαση διάνοιξης του χοληδόχου πόρου, μέχρι και την ημέρα αναχώρησής μας από το νοσοκομείο σας, στάθηκε δίπλα μας με πολλή αγάπη και φροντίδα, τον επισκεπτόταν καθημερινά για να παρακολουθήσει την πορεία της υγείας του πάντα με την ευγένεια και το ενθαρρυντικό χαμόγελο του γιατρού που κατανοεί και φροντίζει τον ασθενή του, δίνοντάς του συνεχώς κουράγιο. Θα ήθελα για άλλη μια φορά όχι μόνο να τον ευχαριστήσω αλλά και να τον συγχαρώ, διότι σπάνια βρίσκει κανείς τέτοιους ανθρώπους –γιατρούς με γνώσεις, θέληση και αγάπη για τον άρρωστό τους.
Τελειώνοντας, συγχαίρω και πάλι τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για τους αξιόλογους γιατρούς που έχει επιλέξει».
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνα Σ…..

Κωνσταντίνα Σ...., Αθήνα(«ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» - Οκτώβριος 2002)