Η γνώμη σας μετράει, ιδιαίτερα στην Επεμβατική Ακτινολογία – Επεμβατική Ογκολογία, όπου πολλοί ασθενείς οι οποίοι θα μπορούσαν να λάβουν αποτελεσματική θεραπεία, δεν γνωρίζουν αλλά και δεν ενημερώνονται συχνά από δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα ή ιατρούς, για τις εφαρμογές της. 

Γι΄ αυτό η γνώμη σας είναι χρήσιμη. Συμπληρώστε το παρακάτω πεδίο και θα αναρτηθεί με προστασία των προσωπικών ιατρικών σας δεδομένων, εκτός εάν εσείς ζητήσετε να υπάρχει πλήρες ονοματεπώνυμο. Ενημερώνετε συμπάσχοντες και βοηθάτε και εμάς, να βελτιωνόμαστε.  

  Είπαν για εμας οι ασθενείς

  Δέδες-Καμπά-new

  Καμπά Βαρβάρα (Δεκέμβριος 2022)

  Εν όψει Χριστουγέννων, θέλω να στείλω τις πιο θερμές ευχές με ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στην Ογκολόγο μου κ. Σοφία Μπάκα που κάθε φορά που η κατάστασή μου επιδεινώνεται μου προσφέρει νέες θεραπείες και βελτιώνομαι σημαντικά, ώστε να μπορέσω να περάσω και εγώ Καλά Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μου. Επίσης, θερμότατο ευχαριστώ στον Επεμβατικό Ακτινολόγο – Επεμβατικό Ογκολόγο κ. Ιωάννη Δέδε ο οποίος για δεύτερη φορά και πρόσφατα, χάρη στη διαδερμική διηπατική αγγειοπλαστική χολλαγγείων λόγω αποφρακτικού ίκτερου που με επιτυχία διενήργησε, συνέβαλε σημαντικά στην βελτίωσή μου, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω τη θεραπεία μου. Τους εύχομαι το καλό που μου κάνουν τόσα χρόνια, να το εισπράξουν οι ίδιοι σε υγεία και προσωπική ευτυχία. Θερμό ευχαριστώ στην οικογένεια Γ. Αποστολόπουλου, στη Διοίκηση και σε όλο το προσωπικό του Ιατρικού Διαβαλκανικού για τις άριστες υπηρεσίες του Ογκολογικού Κέντρου και τη φροντίδα που μου προσφέρουν τόσα χρόνια. Τέλος, στέλνω θερμές ευχές για υγεία σε όλους τους ογκολογικούς ασθενείς, με το αισιόδοξο μήνυμα ότι μπορούμε να ελπίζουμε για ένα χαρούμενο 2023! Βγαίνουν συνεχώς νέες θεραπείες! Να μη χάνουμε την ΕΛΠΙΔΑ! Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους! Βαρβάρα Καμπά

  Καμπά Βαρβάρα

  Θερμές ευχαριστίες προς τον Επεμβατικό Ακτινολόγο – Επεμβατικό Ογκολόγο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Δρ. Ιωάννη Δέδε, από την ασθενή Βαρβάρα Καμπά, κατά τον απεικονιστικό επανέλεγχο (2022). Η ασθενής με μεταστατικό καρκίνο του μαστού στο ήπαρ, ανθεκτικού στη χημειοθεραπεία, αντιμετωπίστηκε τον Ιούνιο του 2017 με τη μέθοδο του ενδαρτηριακού χημειοεμβολισμού ήπατος. Έκτοτε, παραμένει ελεύθερη ηπατικής νόσου. Συνεχίζονται κανονικά οι απεικονιστικοί έλεγχοι.

  Τ. Αναστάσιος

  (Επιστολή, 27 Νοεμβρίου 2018)

  epistoli

  Οικογένεια Ευσταθίου. Εξ...

  (Επιστολή, 21 Αυγούστου 2013)

  "Αγαπητέ Κύριε Δέδε, Η οικογένεια του Ευστάθιου Εξ…. σας ευχαριστεί θερμά, επειδή συμβάλατε σημαντικά, την τελευταία πενταετία, στη διασφάλιση της ποιότητας ζωής του προσφιλούς μας συζύγου, πατέρα και παππού, ο οποίος απεβίωσε. Παρ΄ όλες τις ιατρικές δυσκολίες που είχατε να αντιμετωπίσετε παλεύοντας με την επάρατη νόσο, πετύχατε με την άρτια επιστημονική σας κατάρτιση, την ανθρώπινη επικοινωνία και το σεβασμό στην αξιοπρέπεια του ασθενή, να επιμηκύνετε τη διάρκειας ζωής του χαρίζοντάς του μία ποιότητα, που δύσκολα διασφαλίζεται σε ασθενείς με τη συγκεκριμένη νόσο. Γι΄αυτό σας ευχόμαστε να συνεχίσετε τη λαμπρή σας πορεία βοηθώντας τους συνανθρώπους μας, διότι ο τρόπος με τον οποίο ασκείτε το επάγγελμά σας, το μετατρέπει σε λειτούργημα βάσει της αντίληψης ότι η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό. Σας ευχαριστούμε θερμά, Η οικογένεια Ευσταθίου Εξ……"

  Νίκος Μ.....

  (Εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 3/6/2012)

  "«Θέλω και δημόσια να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τις προσπάθειες και φροντίδες που κατέβαλαν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στο Ογκολογικό Τμήμα, όπως και στο Ακτινοδιαγνωστικό, για τη σωτηρία της γυναίκας μου Ζαχαρούλας Μυρσίνη. Τους ευχαριστώ όλους, γιατρούς νοσηλευτές, βοηθητικό προσωπικό. Ιδιαίτερα ευχαριστώ… τους γιατρούς Ιωάννη Δέδε, ακτινολόγο – επεμβατολόγο ( ο άγγελος της γυναίκας μου) καθώς και ΟΛΟΥΣ όσοι μας βοήθησαν στην περιπέτειά μας. Ήταν πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Νίκος Μ……"

  Κωνσταντίνα Σ...., Αθήνα

  («ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» - Οκτώβριος 2002)

  "«Προς τη Διοίκηση του Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Κύριοι, Ονομάζομαι Σ….. Κωνσταντίνα και είμαι κάτοικος Αθηνών. Ο σύζυγός μου, Σ…. Σπύρος, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο σας από 19-4-2002 έως 27-5 για αποφρακτικό ίκτερο και με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στη θεραπεία του… Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Ιωάννη Δέδε, γιατρό ακτινολόγο, ο οποίος από την Τρίτη 21- 4 -2002, όταν ο σύζυγός μου υπεβλήθη σε επέμβαση διάνοιξης του χοληδόχου πόρου, μέχρι και την ημέρα αναχώρησής μας από το νοσοκομείο σας, στάθηκε δίπλα μας με πολλή αγάπη και φροντίδα, τον επισκεπτόταν καθημερινά για να παρακολουθήσει την πορεία της υγείας του πάντα με την ευγένεια και το ενθαρρυντικό χαμόγελο του γιατρού που κατανοεί και φροντίζει τον ασθενή του, δίνοντάς του συνεχώς κουράγιο. Θα ήθελα για άλλη μια φορά όχι μόνο να τον ευχαριστήσω αλλά και να τον συγχαρώ, διότι σπάνια βρίσκει κανείς τέτοιους ανθρώπους –γιατρούς με γνώσεις, θέληση και αγάπη για τον άρρωστό τους. Τελειώνοντας, συγχαίρω και πάλι τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για τους αξιόλογους γιατρούς που έχει επιλέξει». Με εκτίμηση, Κωνσταντίνα Σ….."

  Ρωτήστε τον Ι. Δέδε, τι μπορεί να αναμένετε εσείς από μία θεραπεία. Εξετάζει τον προσωπικό σας φάκελο και συζητά μαζί σας

  doctor

  Η γνώμη σας μετράει