titlos-arthro

Ιδιαίτερη τιμή του επιστημονικού κύρους του Επεμβατικού Ακτινολόγου – Επεμβατικού Ογκολόγου Δρ. Ιωάννη Δέδε, αποτελεί η αναγνώρισή του ως ιδρυτικού μέλους της Παγκόσμιας Κοινότητας Επεμβατικής Ογκολογίας. Ένας τίτλος που εν της πράγμασι αναγνωρίζει διεθνώς την εξειδίκευση των επεμβατικών ακτινολόγων οι οποίοι αντιμετωπίζουν σχεδόν κατά αποκλειστικότητα ογκολογικά περιστατικά, ως επεμβατικούς ογκολόγους. Ιδιαίτερα μετά την αναγνώριση της Επεμβατικής Ακτινολογίας, ως τέταρτου πυλώνα θεραπευτικής αντιμετώπισης του καρκίνου.

Η τιμητική συμμετοχή των Ιδρυτικών μελών ανακοινώθηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Ογκολογίας (WCIO 2017) που πραγματοποιήθηκε στη Βοστώνη. Ο Δρ. Δέδες αποτελεί τον ένα εκ των δύο ιδρυτικών μελών που εκπροσωπούν την Ελλάδα και  ανταποκρίνονται «στην επείγουσα ανάγκη να δημιουργηθεί μια κοινωνία αφιερωμένη στην επεμβατική ογκολογία»,  – όπως αναφέρει η ιδρυτική διακήρυξη  – και ο μοναδικός επεμβατικός ακτινολόγος της χώρας μας στον τομέα της επεμβατικής ογκολογίας ήπατος και χοληφόρων.

Ρωτήστε τον Δρ. Ι. Δέδε, τι μπορεί να αναμένετε εσείς από μία θεραπεία. Εξετάζει τον προσωπικό σας φάκελο και συζητά μαζί σας

doctor