Ομιλία για την «χειρουργική ογκολογία… εκτός ορίων»

Στο συνέδριο «Η χειρουργική Ογκολογία… εκτός ορίων», θα μιλήσει ο Επεμβατικός Ακτινολόγος – Επεμβατικός Ογκολόγος Δρ. Ιωάννης Δέδες, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 16.30 – 16.50. Το θέμα της διάλεξής του είναι: «Μεταστατική νόσος ήπατος – Χημειοεμβολισμός»

Το συνέδριο οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Περιτοναϊκής Καρκινωμάτωσης υπό την αιγίδα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου και η παρακολούθησή της στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου είναι δωρεάν. Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Συνεδρίου, Χειρουργός – Ογκολόγος Γιάννης Σπηλιώτης, «η ανάπτυξη της τεχνολογίας, των φαρμάκων και η καθιέρωση των ογκολογικών συμβουλίων ανάγκασε (Σ.Σ τους ογκολόγους χειρουργούς) εκτός της επιθετικότητας των χειρισμών να εντάξουν στη τεχνική τους και γνώσεις μοριακής βιολογίας (βίο – δείκτες) γνώσεις φαρμακολογίας (νέο – επικουρική ή επικουρική ΧΜΘ), καθώς επίσης και να γίνουν πιο επιλεκτικοί στο timing της απόφασης για την εκτέλεση της βέλτιστης ογκολογικής επέμβασης. Το συνέδριο που γίνεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης (ΙΔΘ) έχει σαν στόχο τη συγκέντρωση και ανταλλαγή των πληροφοριών που θα βοηθήσουν την διάδοση εξειδικευμένων γνώσεων προς όφελος των ασθενών μας».

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας ΕΔΩ: https://www.iatriko.gr/sites/default/files/sinedria/pdf/final_program-111122.pdf