ραδιοεμβολσιμός

Ο ραδιοεμβολισμός αποτελεί μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία της επεμβατικής ογκολογίας διεθνώς, που εφαρμόζεται μόνο Ιατρικό Διαβαλκανικό στη Βόρεια Ελλάδα. Εξειδικευθείς στους ραδιοεμβολισμούς, ο επεμβατικός ακτινολόγος Δρ. Ιωάννης Δέδες, παρουσίασε τα αποτελέσματα της νέας θεραπευτικής τεχνικής, στη συνεδρίαση του Ογκολογικού Συμβουλίου του Ιατρικού Διαβαλκανικού, ενημερώνοντας τους ιατρούς των εμπλεκόμενων ειδικοτήτων.
Όπως τόνισε ο δρ. Δέδες, ο Ραδιοεμβολισμός μπορεί να μεταφέρει υψηλές δόσεις ραδιενεργού ακτινοβολίας εκλεκτικά στους όγκους του ήπατος. Αποτελεί μια πολύτιμη θεραπευτική επιλογή με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που εφαρμόζεται στους πρωτοπαθείς και σε ολοένα και περισσότερους τύπους δευτεροπαθών νεοπλασμάτων του ήπατος. «Θα πρέπει να θεωρείται μέρος της πολλαπλής θεραπευτικής προσέγγισης ογκολογικών ασθενών, των οποίων η μόνη ή η κυρίαρχη παθολογία αφορά το ήπαρ», τόνισε μεταξύ άλλων ο ομιλητής.

Ρωτήστε τον Δρ. Ι. Δέδε, τι μπορεί να αναμένετε εσείς από μία θεραπεία. Εξετάζει τον προσωπικό σας φάκελο και συζητά μαζί σας

doctor