συνέδριο-Θεσσαλονίκη

“Ραδιοεμβολισμός: Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα” είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο επεμβατικός ακτινολόγος – επεμβατικός ογκολόγος Δρ. Ιωάννης Δέδες, στο συνέδριο «Διερευνώντας τα νέα όρια της Ιατρικής» που θα πραγματοποιηθεί στις  9-10 Απριλίου Grand Hotel Θεσσαλονίκης.  Η εισήγηση θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τράπεζας με θεματική ενότητα «Πρωτότυπες θεραπευτικές επεμβάσεις» με συντονιστές τους καθηγητές της Χειρουργικής Γ. Μαράκη και Θ. Παυλίδη και συν- συμμετέχοντες τους Δ. Φιλίππου και Ι. Φούζα.

Πρόκειται για ένα εξόχως ενδιαφέρον ως προς το θέμα Περιφερειακό Ιατρικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή Exploring Novel Medical Frontiers 2016 το οποίο σύμφωνα με το πρόγραμμα αναμένεται να κηρύξει την έναρξή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και να συμμετάσχει ως ομιλητής ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

Το συνέδριο οργανώνουν το Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Ιπποκράτειου ΓΝΘ, η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας, το Τμήμα Κλινικής Ανοσολογίας της Β’ Παθολογικής Κλινικής ΑΠΘ και το Εργαστήριο Νευροπληροφορικής του ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, της Ελληνκής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης και του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Ρωτήστε τον Δρ. Ι. Δέδε, τι μπορεί να αναμένετε εσείς από μία θεραπεία. Εξετάζει τον προσωπικό σας φάκελο και συζητά μαζί σας

doctor