Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Ογκολογίας (Society of Interventional Oncology – SIO 2020) συμμετέχει όπως κάθε χρόνο, με ανακοίνωσή του ο Επεμβατικός Ακτινολόγος – Επεμβατικός Ογκολόγος, ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Επεμβατικής Ογκολογίας, Δρ. Ιωάννης Δέδες, ως μοναδικός εκπρόσωπος από τη Βόρεια Ελλάδα.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη της Λουϊζιάνας (ΗΠΑ), όπου ο Δρ. Δέδες θα παρουσιάσει στοιχεία από τις προσωπικές επεμβάσεις με θέμα: «Υπερεκλεκτικός χημειοεμβολισμός για την αντιμετώπιση ηπατικών μεταστάσεων από καρκίνο του στομάχου – «Superselective Chemoembolization in the Management of Liver Metastases from Gastric Cancer».

Ο Δρ. Ιωάννης Δέδες, διενεργεί ενδαρτηριακούς χημειοεμβολισμούς για την παρηγορική και τη θεραπευτική αντιμετώπιση των μεταστάσεων από καρκίνο του στομάχου στον ψηφιακό αγγειογράφο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, με μεγάλη ασφάλεια και αποτελέσματα συγκρίσιμα των εξειδικευμένων ιατρικών κέντρων του εξωτερικού, όπως προκύπτει και από τα στοιχεία της εργασίας που θα παρουσιάσει στο παγκόσμιο συνέδριο.

1
2
3
4
5
6
7
8
10-2
10

Ρωτήστε τον Δρ. Ι. Δέδε, τι μπορεί να αναμένετε εσείς από μία θεραπεία. Εξετάζει τον προσωπικό σας φάκελο και συζητά μαζί σας

doctor