Δέδες-SIO-2020n

Με την παρουσίαση «Υπερεκλεκτικός χημειοεμβολισμός για την αντιμετώπιση ηπατικών μεταστάσεων από καρκίνο του στομάχου – «Superselective Chemoembolization in the Management of Liver Metastases from Gastric Cancer», συμμετείχε όπως κάθε χρόνο στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Ογκολογίας (Society of Interventional Oncology – SIO 2020) ο Επεμβατικός Ακτινολόγος – Επεμβατικός Ογκολόγος, ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Επεμβατικής Ογκολογίας, Δρ. Ιωάννης Δέδες, ως μοναδικός εκπρόσωπος από τη Βόρεια Ελλάδα.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορλεάνη της Λουϊζιάνας (ΗΠΑ), όπου ο Δρ. Δέδες παρουσίασε τα αποτελέσματα των ενδαρτηριακών χημειοεμβολισμών που διενεργεί υπό τον Ψηφιακό Τομογράφο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης για την παρηγορική και τη θεραπευτική αντιμετώπιση των μεταστάσεων από καρκίνο του στομάχου. Οι εμβολισμοί γίνονται με αποτελέσματα πάνω από τα διεθνή standards, εξού και η παρουσίασή του στο Παγκόσμιο Συνέδριο SIO 2020.

Για να μάθετε περισσότερα για τους ενδαρτηριακούς χημειοεμβολισμούς, πατήστε ΕΔΩ.

Ρωτήστε τον Δρ. Ι. Δέδε, τι μπορεί να αναμένετε εσείς από μία θεραπεία. Εξετάζει τον προσωπικό σας φάκελο και συζητά μαζί σας

doctor